Menu Close

Wie zijn wij?

Sing4Fun is een gemengd koor uit Nunspeet met een gevarieerd repertoire, waaronder popliedjes, jazzy nummers, Nederlandstalig, ballads, musical songs etc. Het koor bestaat sinds september 2013 en er heeft zich de afgelopen jaren een gezellige groep gevormd van rond de 30 leden. Wij repeteren op donderdagavond aan de Randweg 11 te Nunspeet, van 19.45 uur - 21.45 uur. Na afloop van de repetitie volgt altijd een gezellig samenzijn onder het genot van koffie, thee, drankjes en hapjes.

Onze dirigent en muzikaal leider is Johan Bakker. Johan is met muziek bezig zodra hij maar even tijd heeft. Hij heeft een eigen studio, arrangeert voor ons de muziek en hij heeft zijn eigen zanggroep Vocal Group Notes. Zijn stijl van leidinggeven is serieus maar ook doorspekt van de nodige humor en hij weet een ontspannen sfeer te creëren. Wij prijzen ons gelukkig met deze enthousiaste leider die het beste uit ons koor naar boven weet te halen.

Sinds september 2018 hebben we de ondersteuning van Elea Schoon, die ons begeleidt op de piano. Elea heeft piano jazz&pop gestudeerd aan het conservatorium in Zwolle. Ze heeft een vrije stijl van spelen en kan goed improviseren. Ook speelt ze in een all-female funkband Mr. Right en geeft onder andere les bij Muziekschool Nijkerk. Met de begeleiding van Elea is het zingen nog plezieriger.

Wij hebben plaats voor nieuwe leden!

Als je interesse hebt, neem hier dan contact op! Je kunt altijd vrijblijvend meezingen op donderdagavond tijdens de repetities. Na een paar weken ‘op proef’ kun je dan besluiten of je lid wilt worden! Ons streven is om 3 a 4 maal per jaar op te treden, bijvoorbeeld op een korenfestival of bij een evenement.