Menu Close

Wie zijn wij?

Sing4Fun is een gemengd koor uit Nunspeet met een gevarieerd repertoire, waaronder popliedjes, jazzy nummers, Nederlandstalig, ballads, musical songs etc. Het koor bestaat sinds september 2013 en er heeft zich de afgelopen jaren een gezellige groep gevormd van rond de 30 leden. Wij repeteren op donderdagavond aan de Randweg 11 te Nunspeet, van 19.45 uur - 21.45 uur. Na afloop van de repetitie volgt altijd een gezellig samenzijn onder het genot van koffie, thee, drankjes en hapjes.

Als jongentje wilde hij altijd de elektronica in maar op 15 jarige leeftijd kreeg de muzikaliteit de overhand. Hij studeerde contrabas in Den Haag, speelde in het Residentie Orkest, gaf les op het conservatorium in Alkmaar. Later verruilde hij de hofstad voor de hoofdstad en was 7 jaar lid van Sinfoniƫtta Amsterdam. Als musicus was hij ook altijd aan het arrangeren en componeren. Om daar meer tijd aan te kunnen besteden besloot hij op 40 jarige leeftijd te stoppen met de contrabas. De liefde bracht hem in Vierhouten en hier is ook de liefde voor het dirigeren van koren ontstaan. Het lieve lot bracht hem vier koren en daarom besloot hij ook koordirectie te studeren in Utrecht dat hij prachtig afsloot in 2013. Sedert januari 2023 is Nico Ravenstijn onze dirigent. Nico brengt veel kennis en ervaring mee. Zijn muzikale achtergrond is bijzonder gevarieerd en naast componeren, arrangeren en musiceren ligt zijn passie bij koordirectie. Hij is verbonden aan verschillende koren. Met zijn enthousiaste en levendige stijl is elke repetitie een feestje.

Wij hebben plaats voor nieuwe leden!

Als je interesse hebt, neem hier dan contact op! Je kunt altijd vrijblijvend meezingen op donderdagavond tijdens de repetities. Na een paar weken ‘op proef’ kun je dan besluiten of je lid wilt worden! Ons streven is om 3 a 4 maal per jaar op te treden, bijvoorbeeld op een korenfestival of bij een evenement.